
Jūsų krepšelis tuščias
Pasinaudok ypatingomis nuolaidomis prisiregistravusiems vartotojams.
Pasirinkite prisijungimo būdą
Pasirinkite registracijos būdą
Smeg BLF03 maišytuvas užtikrina nepriekaištingą skirtingų tekstūrų ingredientų maišymą, leidžiantį paruošti įvairius patiekalus, pasitelkiant iš anksto nustatytas programas: „Smoothie“ – kreminiams vaisių kokteiliams ar jogurtui, „Green Smoothie“ – specialiai žalialapių daržovių apdorojimui, ir „Ice Crush“ – ledo smulkinimui ar gaivių kokteilių bei šaltų gėrimų ruošimui.
• „Pulse“ funkcija su 3 intensyvumo lygiais
• „Autoclean“ funkcija užtikrina greitą ir efektyvų valymą
• Nerūdijančio plieno peilis, reguliuojamas 4 rankinio greičio nustatymais, leidžia nuosekliai smulkinti net mažus maisto kiekius
• Sklandaus paleidimo variklis palaipsniui didina greitį iki norimo lygio
• Inovatyvus „Bottle to Go“ priedas, sukurtas Smeg maišytuvui, yra puikus papildomas aksesuaras: 0,6 l talpos butelis, pagamintas iš Tritan™ Renew medžiagos, kuris gali būti tiesiogiai prijungtas prie maišytuvo ir patogiai nešiojamas, leidžiantis mėgautis kokteiliais keliaujant.
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 10:00 - 18:00
06.07 10:00 - 18:00
24.06 10:00 - 20:00
06.07 10:00 - 20:00
24.06 10:00 - 18:00
06.07 10:00 - 17:00
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 11:00 - 16:00
06.07 11:00 - 16:00
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 10:00 - 18:00
06.07 10:00 - 18:00
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 10:00 - 21:00
06.07 10:00 - 21:00
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 10:00 - 19:00
06.07 10:00 - 18:00
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 10:00 - 20:00
06.07 10:00 - 20:00
24.06 10:00 - 21:00
06.07 10:00 - 21:00
24.06 10:00 - 18:00
06.07 10:00 - 15:00
Pristatymo būdai
Žemiau pateikiami galimi pristatymo būdai ir preliminarūs terminai
nuo 07.25
Galingumas
Trintuvas
Funkcijos
Bendrieji parametrai