
Jūsų krepšelis tuščias
Pasinaudok ypatingomis nuolaidomis prisiregistravusiems vartotojams.
Pasirinkite prisijungimo būdą
Pasirinkite registracijos būdą
Smeg BLF03 maišytuvas užtikrina nepriekaištingą skirtingų tekstūrų ingredientų sumaišymą, leidžiantį paruošti įvairius patiekalus, pasitelkiant iš anksto nustatytas programas: „Smoothie“ – kreminiams vaisių kokteiliams ar jogurtui, „Green Smoothie“ – specialiam žalių lapinių daržovių apdorojimui, ir „Ice Crush“ – ledo smulkinimui ar gaivinančių kokteilių bei šaltų gėrimų ruošimui.
• „Pulse“ funkcija su 3 intensyvumo lygiais
• „Autoclean“ funkcija užtikrina greitą ir kruopštų valymą
• Nerūdijančio plieno peilis, reguliuojamas 4 rankinio greičio nustatymais, leidžia nuosekliai smulkinti net mažus maisto kiekius
• Sklandaus paleidimo variklis palaipsniui didina greitį iki norimo lygio
• Inovatyvus „Bottle to Go“ priedas, sukurtas specialiai Smeg maišytuvui, yra puikus pasirinkimas: 0,6 l talpos butelis iš Tritan™ Renew medžiagos, kurį galima tiesiogiai pritvirtinti prie maišytuvo ir pasiimti su savimi, kad galėtumėte mėgautis kokteiliais keliaudami.
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 10:00 - 18:00
06.07 10:00 - 18:00
24.06 10:00 - 20:00
06.07 10:00 - 20:00
24.06 10:00 - 18:00
06.07 10:00 - 17:00
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 11:00 - 16:00
06.07 11:00 - 16:00
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 10:00 - 18:00
06.07 10:00 - 18:00
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 10:00 - 21:00
06.07 10:00 - 21:00
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 10:00 - 19:00
06.07 10:00 - 18:00
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 nedirbame
06.07 nedirbame
24.06 10:00 - 20:00
06.07 10:00 - 20:00
24.06 10:00 - 21:00
06.07 10:00 - 21:00
24.06 10:00 - 18:00
06.07 10:00 - 15:00
Pristatymo būdai
Žemiau pateikiami galimi pristatymo būdai ir preliminarūs terminai
nuo 07.25
Galingumas
Trintuvas
Funkcijos
Bendrieji parametrai